Ontdreuning

Ontdreuning, strips ontdreuningsplaten.EKI 6020 Ontdreuningsplaat, bitumen plaat.

Ontdreuningsplaten worden bij machines, gevelbeplating, regendorpels, luchtkanalen en deuren gebruikt als ontdreuning. Platen bitumen worden door EKI bv gesneden op de juiste breedte naar strips en stroken. Ontdreuning wordt verkregen door het juiste percentage van het oppervlakte te bekleden met ontdreuningsmateriaal.


PRODUCTEN OVERZICHT

Technische gegevens EKI 6020:

soort
bitumen geïmpregneerd karton

kleur
zwart

gewicht
2,3 kg/m²

plaat dikte
2,2mm
plaat afmetingen1000 x 1000mm

breedte van stroken
10mm tot 1000mm in lengtes 1 meter

uitvoering
zelfklevend aan één zijde

hechting
hecht buitengewoon goed op gelakte en ongelakte (gladde) ondergronden, ook bij niet optimale verwerkingsmogelijkheden wordt vaak nog een goede hechting verkregen

rekvermogen140%
hechtinggoede op staal en andere metalen, de meeste kunststoffen, glas, hout en beton
hechtkracht na 10 min7 N/cm
hechtkracht na 24 uur10 N/cm
% oppervlak bekleden
60% van oppervlak met opstaande randen 80% van oppervlak zonder opstaande randen
temperatuurweerstand
-30°C tot +80°C
brandbaarheid UL94
HBF, vlamdovend

bestendigheid
bestand tegen water en olie, niet bestand tegen brandstoffen en oplosmiddel 

toepassing
ontdreuningsmateriaal in voertuigen, luchtkanalen, machines en gevelbeplating 

verwerking
Het te bekleden oppervlakte goed droog, stofvrij en vetvrij maken met poetspapier volgens het 2 doeken systeem. Geen agressief ontvettingsmiddel gebruiken en/of middelen die een residu achterlaten. Eindproduct minimaal 24 uur onbelast opslaan alvorens verder te verwerken. De zelfklevende zijde niet verwerken bij temperaturen onder de 15°C. Poreuze of ruwe ondergrond voorstrijken met contactlijm.

De gepubliceerde technische gegevens zijn gebaseerd op onderzoeksgegevens en dienen als leidraad voor de verschillende toepassingsgebieden. Wegens de grote verscheidenheid aan producten en toepassingsmogelijkheden kunnen de verstrekte gegevens nimmer als waarborg geïnterpreteerd worden en dient de koper zelf te testen of het beoogde materiaal aan de gestelde eisen voldoet. Alle informatie is onder voorbehoud typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.